2284022224 Παροικιά, Πάρος elisavet.tsertou@gmail.com
hero image

 

 

 
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΣΕΡΤΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αγοραπωλησίες Ακινήτων | Πάρος Κυκλάδες - Αθήνα
 

Η αγοραπωλησία ακινήτων στη χώρα μας αποτελεί μια ενέργεια που απαιτεί την παρουσία και τη συμβολή νομικών προσώπων με εξειδίκευση στο δίκαιο ακινήτων, ώστε να προβλέψουν, να ελέγξουν, να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν πιθανά βάρη που ακολουθούν το ακίνητο.
Το δικηγορικό γραφείο Ελισσάβετ Τσέρτου & Συνεργάτες, με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των ακινήτων παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου ακινήτων και υποστήριξης αγοραπωλησιών.

Ο νομικός σύμβουλος ακινήτων θα προβεί σε έλεγχο του ακινήτου στο υποθηκοφυλακείο και το κτηματολόγιο προκειμένου να εντοπίσει:

Αν είναι αυθαίρετο (αν η οικοδομική άδεια αντιστοιχεί στην πραγματική του έκταση)
Αν είναι υποθηκευμένο ή φέρει προσημείωση υποθήκης
Αν το διεκδικεί κάποιος τρίτος ή τράπεζα
Αν έχει δηλωθεί ορθώς στο κτηματολόγιο
Αν οι τίτλοι ιδιοκτησίας (συμβόλαια) ανταποκρίνονται στην πραγματική κατάσταση του ακινήτου

 Στην περίπτωση που οι έλεγχοι είναι εντάξει και θα προχωρήσει η διαδικασία της αγοραπωλησίας, το γραφείο μας αναλαμβάνει τη σύνταξη προσυμφώνου αγοραπωλησίας και προκαταβολής, σε περίπτωση που το επιθυμούν οι δύο πλευρές, όπου θα αναγράφονται στοιχεία, όπως, το προσυμφωνηθέν ποσό, ο τρόπος εξόφλησης, ο χρόνος παράδοσης του ακινήτου και οτιδήποτε μπορεί να καλύψει τον αγοραστή.

Παράλληλα, δίνουμε το παρόν ως δικηγόροι στη διαδικασία υπογραφής του συμβολαίου αγοραπωλησίας, κατοχυρώνοντας νομικά τους πελάτες μας.

  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη νομική κάλυψη αγοραπωλησιών ακινήτων σε όλη την Ελλάδα.